Rumored Buzz on معماری

همچنین با توجه به موقعیت جغرافیایی پروژه ها از متریال گوناگونی در ساخت آن ها استفاده شده که به طور خلاصه راجع به هرکدام توضیح خواهیم داد.

متریال به کار رفته در نمای این مجموعه مسکونی افزون بر سنگ تراورتن سفید با بافت های گوناگون، نرده و ورقه های فلزی با رنگ نوک مدادی و همچنین نوارهای چوبی می باشد. سنگ های به کار رفته در زیر پنجره ها دارای شیاری مثلثی شکل و نرده ها دارای فرمی زیگزاگی هستند که از ویژگی های بارز سبک آرت دکو به حساب می آید.

زیبا سازی نمای داخلی و بیرونی ساختمان ها در آخرین مرحله صورت می گیرد. که شامل نصب پنچره ها، در ها، کف سازی و گچ کاری است که بر اساس نقشه از بیش تعیین شده صورت می گیرد.

کاربرد سبک مینیمال در معماری و طراحی داخلی ساختمان مسکونی

نمای این ساختمان یک حجم واحدی است که در آن شکاف هایی مطابق با عملکرد فضایی و نور خورشید ایجاد می شود. به گونه ای که نمای ساختمان ساختار درونی را نیز منعکس می کند. نمای ساختمان دارای پوسته پرمنفذ و متخلخل در قسمت راه پله است که باعث می شود تا هوا در فصل گرم تابستان در این فضا جریان داشته باشد، و همچنین فرصتی برای تهویه هوا برای این فضا و واحدها فراهم شود.

وصلخ جوشی یکی از بهترین نوع وصله آرماتور برای انتقال تنش به حساب می آید و به روش های زیر انجام می شود:

تغییر وضعیت زیربخش‌های ویژگی‌های معماری ایرانی ۱.۱ضرورت پیمون در معماری ایرانی

پایان نامه پروژه دانشجویی پلان پلان آمفی تئاتر پلان اپارتمان پلان اداری پلان استخر پلان ایستگاه آتش نشانی پلان ایستگاه تله کابین پلان ایستگاه راه آهن پلان بانک پلان برج پلان برق پلان بهداشتی، درمانی پلان بیمارستان پلان پارک پلان پارکینگ طبقاتی پلان پاسگاه پلان پل پلان تاسیسات پلان تجاری پلان ترمینال پلان تفریحی گردشگری پلان حسینیه پلان خدماتی رفاهی پلان خوابگاه دانشجویی پلان دادگاه پلان دانشکده پلان رستوران پلان ساختمان پلان ساختمان کلاسیک پلان سازه پلان سالن ورزشی پلان سرای سالمندان پلان سوله پلان سینما پلان شهرک پلان فرهنگسرا پلان فرهنگی پلان فرودگاه پلان فضاهای مذهبی پلان کافی شاپ پلان کتابخانه پلان کلیسا پلان کلینیک پلان مترو پلان مجتمع توریستی فرهنگی پلان مدرسه پلان مرکز خرید پلان مسجد پلان مسکونی پلان مطب پلان مهدکودک پلان موزه پلان نقوش ایرانی پلان نما پلان نمایشگاه پلان هتل پلان ورزشگاه پلان ویلا جزوات معماری کتاب معماری معرفی کتاب مطالعات معماری مقالات معماری

طراح این ساختمان را برای پدر و مادر خود طراحی کرده است. پروژه در ۲ کیلومتر شهر ساری قرار دارد. یکی از نکات مهم در طراحی نمای این ساختمان استفاده بهینه از عقب نشینی ساختمان مجاور جنوبی بود. همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، طراح از این مسأله استفاده نموده و تمرکز خود در طراحی نما را در جبهه‌ ی جنوبی و غربی گذاشته و با کمی پیش‌آمدگی و به علاوه با استفاده از فرم نمادین شیب دار به شکلی کاملا متفاوت و مدرن که در بیش تر ساختمان های سنتی در این منطقه رایج است تنوعی در نما ایجاد کرد، به گونه‌ای که حجمی زاویه‌دار بر روی مکعبی ساده قرار گرفته است.

از این رو پوسته دوم نما از لوورهای آلومینیومی عمودی پیش ساخته طراحی شد که به کرتن وال پشت آن می چسبیدند تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود. این ساختمان توسط شهاب علیدوست و همکاران طراحی click here شده است.

در طول دو هفته گذشته، بیش از ۱۵۰۰ ساختمان در این شهر آسیب دید یا خراب شد.

شیوه اصفهانی (صفویان، افشاریه، زندیه و قاجاریه) از اول قرن دهم تا اواسط دوره قاجاریه؛ چون چهل ستون، عالی قاپو، مسجد آقابزرگ، کاشان، مسجد شاه، مسجد شیخ لطف‌الله،

ساختمان مسکونی روزن نمونه ای دیگر از معماری شهر تاریخی اصفهان می باشد. طراحان نمای ساختمان را بر اساس ساختار و کاهش حجم در برابر سطح و منطبق با عملکرد فضای داخلی، پنجره هایی رو به جنوب با توجه به اقلیم اصفهان با سایبان متحرک طراحی کردند تا دید داخلی میسر نشود.

قبلا در خصوص روند و مراحل طراحی معماری صحبت کردیم و اکنون قصد داریم از منظری متفاوت به فرایند طراحی معماری و فازهای مختلف آن بپردازیم:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *